tag:blogger.com,1999:blog-9027848021192994376.post310699715716997730..comments2024-03-02T17:13:57.507+01:00Comments on Birtokos eset: A lecsó mifelénkUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9027848021192994376.post-36316745312733142842010-01-01T11:53:30.245+01:002010-01-01T11:53:30.245+01:00Sose jutott eszembe, hogy a paradicsomot hámozni k...Sose jutott eszembe, hogy a paradicsomot hámozni kéne bármiért is. Aztán mondták többen, hogy azért hámozzák, mert nem bírja a gyomruk. Szóval én nem szoktam.<br />A víz meg nagyon minimális (kb. 1 centi az aljára), de kell, mert az elején csak a paprika még nem ereszt elég levet ahhoz, hogy magában puhuljon leégés nélkül.Piszke a Birtokrólhttps://www.blogger.com/profile/03671949694585335679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9027848021192994376.post-1242464339075218902009-12-27T20:43:41.745+01:002009-12-27T20:43:41.745+01:00Víz minek? És a paradicsomot miért nem hámozzuk?Víz minek? És a paradicsomot miért nem hámozzuk?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9027848021192994376.post-15145449387809474712009-11-24T15:36:44.321+01:002009-11-24T15:36:44.321+01:00Húha, úgy látom, szeretitek a csípőset!Húha, úgy látom, szeretitek a csípőset!Messzenéző Minyonhttps://www.blogger.com/profile/00404800273867130915noreply@blogger.com