2016. január 9., szombat

Barik kávéhoz

A szexturista hazatért.

Az udvar végében álló, egykor jó állapotú, majd egyre düledezőbb disznóól lassú lépésekben átesett egy komolyabb ráncfelvarráson, így mostanra minden körülmény adott lett ahhoz, hogy a legelső elsőszülöttünk hazatérjen és hozza magával a barátnőjét is.

Nem a lestrapáltságba őszült bele, csak darusodik

A barigarázs/kocsiistálló/bozótkarám geográfiailag tökéletes pozícióban van ahhoz, hogy a házból és a verandáról rálássunk, de ahhoz is, hogy a rackák kényelmesen bújócskázhassanak velünk és egymással.

Bozótos kamuflázs

Vagyis immár nem kell felöltöznöm és majdnem száz lépést tennem egy másik házhoz, hogy rackázzak (az alap banda változatlanul ott van), hanem rögtön az első reggeli kávém mellé is automatikusan járnak a subások. Nyáron pedig a függőágyban heverve kartávolságból bámulhatom őket.

Az új ara különben feltűnően csinos kislány, de nagyon fiatal, úgyhogy nem bánjuk,
ha idén még nem alapítanak családot.

Centi macskát egyszerre zavarta össze a mély hó és az új jószágok, úgyhogy ő még csak biztonságosnak ítélt közelségből ismerkedik velük (értsd: lenézzük őket a tetőgerendáról), Főkutya viszont teljesen természetesnek találja a jelenlétüket – az ő esetében inkább a fekete jetik a távolságtartók, egyelőre.
Nekem pedig csak azt kell megszoknom, hogy ha sötétben, lámpával megyek felfelé a kertbe, ne kapjak szívrohamot a bokrok között villogó 4 szemtől.

5 megjegyzés:

konyvesszilvi írta...

Szia Piszke azt hittem hogy nem vagy félős de akkor izé......tévedtem :D Barilotto mikor lesz hiszen még a tavalyi kihirdetése és dijátadása sem történt meg? :(

Piszke a Birtokról írta...

@szilvi könyves: félős nem, de hirtelen megijedés megy néha :D Barilottó: nem hogy eredményhirdetés, de a díj meghatározása sem történt meg :/ Idén pedig még több a tényező, szóval vagy valami egyszerűt és konkrétat találok ki, vagy csak simán örülünk minden kisbarinak. Na?

Szücsi írta...

Tippem: lesz kisbari idén :D
És győzök! :D

konyvesszilvi írta...

Piszke ha boldog kisbarik lesznek igen szeretném őket. :D lotto nélkül is jo?

Zsuzsi írta...

Èn a boldog Piszkének és sok kisbarinak drukkolok. Nyertem?