2018. november 30., péntek

Birtok 24


Adventi almárium-kalendárium.

Be kell látnom ennyi idősen, hogy ez a karácsonyosdi alapvetően nem az én műfajom. Életemben egyszer volt igazán jó karácsonyom (2002-ben, mikor a Szenteste része volt a kocsival driftelés és veszettül pörgés a fagyos-havas és teljesen elhagyatott Felvonulási téren), de a maradék csillagszóróparádék vagy a rendkívül felejthető, vagy a kaotikusan drámai kategóriába tartoztak, szóval egy ideje tudom már, hogy nem kell ezt erőltetnem.

Közben meg vannak az embernek barátai, akik nem grincsesedtek el teljesen, és képesek olyan bolondságokra is, hogy levélben küldjenek 24 teát, személyre szabott adventi rámgondolásként.

Untitled

A teák érkezése végképp eldöntötte azt, amit már forgattam magamban egy ideje.

A tény az, hogy az elmúlt 1 (khm, 2-3) évben igen mostohán bántam a bloggal és a néha még ide tévedő olvasókkal is, miközben valóban sok minden nem mesélődött el ilyen vagy olyan okokból.

A nagyívű elképzelésem pedig az, hogy (idén) Karácsonyig minden nap kerül ide valami újdonság – ami igazán szép vállalás részemről, tekintve, hogy jelen pillanatban még nincs is 24 konkrét mesém-témám, vagyis a dolog java része nekem is meglepetés lesz (többek közt az is, lesz-e ettől valahol izomlázam, mint az évtizedes tespedőknek az újévi aerobicbérlettől).

A jelige tehát: mindenízű drazsé.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ugye hogy érdemes hírcsatorna-olvasót használni? Nagyon bíztam benne, hogy egyszer csak bekövetkezik ez a pillanat: ismeretlenül is bírom a történeteidet, és esz a kíváncsiság, hogy mi van pl. az avokádóddal meg a horgolással.
Ne fogd vissza magad! :)
Üdv: Juli

Hobbikertész írta...

Varom nagyon! :)

Névtelen írta...

Végre-végre! :-)

Limoncina írta...

Várom nagyon! Egy ismeretlen olvasód

Csaba írta...

Várjuk! :-) Köszönjük!

konyvesszilvi írta...

Isten lätja lelkem tegnap emlegettelek Import Avocado hámozás közben:))) Ennyit arról h igy emlegetek én bárkit is. Nem lehet kérdezni is mert akkor lehet kapnál témaihletet. KSz
1 fökutya
2 mellékkutyák
3 macska?
4 britán
5 uj jövevenyek
6 Fiskars élmenyek :) gondolom a favagos sztorit nem lehet uberelni?
7 települt e mar feletek nagybevasarlocentrum?
8 vettel-e mar piros bugyit ujevre?
9 mi van Embereddel?
10 Barilotto? Reloaded 3.0 esetleg?
11 nyaralas
Bocsi ha magyartalan vagyok de sokat franciazok mostanaban es romlott a magyar helyesirasom
Meleg ölelessel K Szilvi

Egérke írta...

jujujujj, a heti szívrohamom már megvan, kaptam emailt a Birtokos Esetről :D
Nagyon várom a napi adagot ;) (bevallom minden nap megnéztem hátha írtál vaaalamit) Főkutyáró, Macsról, barikról, Británról, Szembéékről, Emberről, hogy áll a Konyha, a ház, a kert, egy kis parasztfeelinges télről, AKÁRMIRŐL írhatsz! Üdv újra az élők közt ;)

Dominika írta...

De jó ötlet ez a tea-posta-ajándék szolgálat!!! Kicsit irigy vagyok, hogy nem nekem jutott eszembe.
Izgatottan várom a mindennapi penzumot! (Nem sok blog képes meghússzorozni a posztjainak számát egy hónapon belül... :D)

emama írta...

Na végre! Már azt hittem sosem jön újabb poszt, de végre megint várhatom!!

Sopeka írta...

Juhé!