2012. április 15., vasárnap

Disszertálok

Átfogó absztrakt aktuális tudományos munkásságomból.

Cím: A napenergia és a génsebészeti beavatkozások komplex kombinációiból létrehozott elméleti lények konyhatechnológiai, gasztronómiai és szórakoztatóipari felhasználásának teoretikus lehetőségei, háztáji és nagyüzemi körülmények között.

Bevezetés:
Az első melegebb tavaszi napok beálltával született meg a napraforgógyík, illetve a tengeri naposgyík ötlete (egyik sem összekeverendő a szotyibambival). A mellékletben kitérek még a kilométeres (aka maratoni) babban rejlő közösségépítő lehetőségekre, és a foltmentes Barbie-kertészkedést lehetővé tévő rózsaszín föld előállítására is.

Kibontás:
A napraforgó és a gyík keresztezéséből létrehozott napraforgógyík nagyjából annyit mozog, mint egy napozó gyík és egy átlagos napraforgó együtt, így őrzésre nincs szükség. Egyedenként eltérő időegység alatt a gyíkban megtermelődik, majd egymásra ható endo- és exoterm reakciók során kissé átalakul a makuka. Ezt követően már csak azt kell kivárni, hogy a gyík gyomorégése és -csiklandóssága elérje a kritikus szintet, ekkor automatikusan nagy mennyiségű pörkölt szotyit bocsát ki magából. A könnyebb betakarítás érdekében érdemes az állatot négy oldalán hálós napozóketrecben tartani.
Még a gyíkkal történő keresztezés előtti állapot

Hasonló alapelvek mentén működik a tengeri naposgyík. Ugyan a nevében nem szerepel, de ezt is úgy kell kalibrálni, hogy napra pörögjön, és a fentiekben vázolt gasztrointesztinális folyamatok végén elkezdi ontani magából a pattogatott kukoricát.
Kihagyható a durva génmanipulációs beavatkozás, ha a gyíkot a gyárilag mellékelt használati útmutató ajánlása szerinti mennyiségű szotyival vagy kukoricával töltjük fel reggel – ez leginkább szórakoztatóipari felhasználás esetén javallott, ilyenkor azonban a kukoricát és a napraforgót kell biolumineszcens szentjánosbogárral keresztezni, és nem árt előtréningezett svájci kakukkal összekötni a gyík belső óráját, máskülönben még világosban kezd neki a parádénak, és oda a látvány.

Melléklet 1.: A britán által Ázsiából hozott méteres bab óriásgilisztákkal és gyors gyíkokkal keresztezve végül hosszú kilométereken át futni képes babbá válik. Ennek eredményeképp a falu elején mindössze egyetlen magot kell elültetni, majd kijelölni az útvonalát, így aztán minden portán keresztülszalad a Barátság Babvezeték, és minden további energiabefektetés nélkül mindenkinek lesz annyi méter babja, amilyen széles a kertje. A közösségi élmény össznépi babszürettel zárul.

Melléklet 2.: Hosszas kísérletezés után megállapítható, hogy környezetbarát rózsaszín termőföld előállítása úgy a legegyszerűbb, ha az ember egy egész My Little Pony ménest kihajt a pampára, miután – a színtelítettség kedvéért – céklával takarmányozott. Ezáltal garantált, hogy a csajos-pasztelles árnyalatú kertészancúgok legfeljebb láthatatlanul mocskolódjanak össze. A szivárványillatú rózsaszín trágyában óhatatlanul előforduló csillámpor eltávolításának lehetőségein még dolgozunk.

Lábjegyzet: Megvalósíthatósági tanulmány a témákban csak azután készül, ha már eldöntöttem, hogy az agráriumban, vagy inkább a mesefilmgyárban akarok vele karriert csinálni.

Summázat: Többet kéne aludnom. Vagy kevesebbet.

Felhasznált irodalom: a kommenteken kívül nem volt.

Az opponens értékelhető véleményt nem tudott hozzáfűzni.

4 megjegyzés:

BAnya írta...

A legnagyobb tisztelettel és szeretettel: te akkora egy idióta vagy! :D
Imádom az írásaidat, mindig hangosan nyerítek, zuram ilyenkor gyanakodva méreget. :)

Messzenéző Minyon írta...

Úgy lehet, én vagyok az opponens (bár eddig nem tudtam róla), mert értékelhető véleményt én sem tudok hozzáfűzni, legföljebb ennyit: csatlakozom az előttem szólóhoz.

Alexandra írta...

Garantáltan nem másolt.
Ilyet még egy bolgár kutató sem lenne képes írni.

Piszke a Birtokról írta...

Ééééés ezzel Alexandráé az 1000. komment :) Köszi mindenkinek