@Juhmeli: blogkóstolóra???? Miről tudsz, amiről én nem??? @Mézeskalács: sima quiche alap, a többi pedig vajon és fokhagymán párolt spenót, tojás, tejszín, feta, meg só és bors
Bocs, hogy a frászt hoztam rád. Eszembe sem jutott, hogy mások is választanak ilyen nem mindennapi nevet. Főleg, hogy finomsággal álltál elő, adta magát a félregondolat.
14 megjegyzés:
Ez szép. Így is, úgy is :)
Ma én is spenótot szedtem, de csak gyors tejszínes mártásos tésztára volt energiám. Csinos torta. Hallom blogkostolóra mész.
Megajándékoznál esetleg minket a recepttel is, mert istenien néz ki!?
@Juhmeli: blogkóstolóra???? Miről tudsz, amiről én nem???
@Mézeskalács: sima quiche alap, a többi pedig vajon és fokhagymán párolt spenót, tojás, tejszín, feta, meg só és bors
Várj, várj!!! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a quiche alap??? A többit értem:)
@Mézeskalács: mármint hogy az egésznek az alapja, azaz tésztája quiche - francia sós pite pl. http://www.moksha.hu/2010/05/zoldspargas-quiche/
Köszönöm szépen!!! Így már teljesen világos!:)
A blogkóstolóról: Az a Piszke egy másik.....és nem= Piszke a birtokról...
utánanéztem :-))
Margit
@Margit: huhh, megnyugodtam :)
Bocs, hogy a frászt hoztam rád. Eszembe sem jutott, hogy mások is választanak ilyen nem mindennapi nevet. Főleg, hogy finomsággal álltál elő, adta magát a félregondolat.
Életemben nem ettem még parajt. Túl lehet élni? :)
@Beatrice: ha a spenótot túléled, akkor mindenképp :)
Ma megsütöttem ebédre. Nagyon finom lett. Köszi a receptet
@ Juhmeli: egészségetekre :)
Megjegyzés küldése