2011. május 18., szerda

A paraj metamorfózisa

A drámai átalakulás ráadásul igen hirtelen történt.

Előtte:




Utána:

14 megjegyzés:

Anikó írta...

Ez szép. Így is, úgy is :)

Juhmeli írta...

Ma én is spenótot szedtem, de csak gyors tejszínes mártásos tésztára volt energiám. Csinos torta. Hallom blogkostolóra mész.

Mézeskalács írta...

Megajándékoznál esetleg minket a recepttel is, mert istenien néz ki!?

Piszke a Birtokról írta...

@Juhmeli: blogkóstolóra???? Miről tudsz, amiről én nem???
@Mézeskalács: sima quiche alap, a többi pedig vajon és fokhagymán párolt spenót, tojás, tejszín, feta, meg só és bors

Mézeskalács írta...

Várj, várj!!! Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a quiche alap??? A többit értem:)

Piszke a Birtokról írta...

@Mézeskalács: mármint hogy az egésznek az alapja, azaz tésztája quiche - francia sós pite pl. http://www.moksha.hu/2010/05/zoldspargas-quiche/

Mézeskalács írta...

Köszönöm szépen!!! Így már teljesen világos!:)

Névtelen írta...

A blogkóstolóról: Az a Piszke egy másik.....és nem= Piszke a birtokról...
utánanéztem :-))
Margit

Piszke a Birtokról írta...

@Margit: huhh, megnyugodtam :)

Juhmeli írta...

Bocs, hogy a frászt hoztam rád. Eszembe sem jutott, hogy mások is választanak ilyen nem mindennapi nevet. Főleg, hogy finomsággal álltál elő, adta magát a félregondolat.

csakBea írta...

Életemben nem ettem még parajt. Túl lehet élni? :)

Piszke a Birtokról írta...

@Beatrice: ha a spenótot túléled, akkor mindenképp :)

Juhmeli írta...

Ma megsütöttem ebédre. Nagyon finom lett. Köszi a receptet

Piszke a Birtokról írta...

@ Juhmeli: egészségetekre :)