2011. február 8., kedd

Díj a Birtokomban

Költözködés volt-van megint, meló is rengeteg, viszont díjat is kaptam.

Általában nem vagyok túl jó az ilyesmikben, de most az egyszer kipróbálom, mert nagyon jólesett Beatrice felajánlása, ezt kaptam:



Egyszer az életben igyekszem magam tartani többé-kevésbé a szabályokhoz*, és nem meglepő módon állatos blogok a választottjaim. Tehát ha elfogadják, továbbadom a Vizsla Alvópóz Verseny gazdájának, mert olyan nincs, hogy ott ne vigyorogj, illetve a Zakuszka-tanya naplójának, egyrészt mert lovak, másrészt mert elképesztő az a munka, amit művel, és mert szeretném, ha minél többen tudnák, hogy már nekik is lehet adószázalékot adni, megérdemlik! Függetlenül attól, hogy beszállnak-e a játékba, mindenképp tessék kattintani rájuk, köszönöm!

* A Szabályok:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját akitől kaptad a díjat, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodjál el azon, hogy ki az a 3-5 blog szerzője, akinek a díjat szívesen adnád, linkeld be őket a bejegyzésedben és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Lehetőleg tehetséges kezdő blogokat részesíts előnyben, ne olyanokat jelöljél, akinek több 100 követője van.

2 megjegyzés:

csakBea írta...

Köszönöm, hogy elfogadtad :)

Zsuzsi írta...

Na, nem fogod elhinni, de képes voltam az elejétöl idáig visszaolvasni. Eddig is nagyon szimpatikusak vagytok, de most a Zakuszkatanya díjjal még nagyobb lettél nálam. Andi sokéves barát, és mint tudjuk, aki a barát barátja... Ismeretlenül is szeretettel: Zsuzska