2011. június 28., kedd

Birtok TV

0-24 mesecsatorna a Discoveryvel és a NatGeóval ötvözve.

Gondolkodom már rajta egy ideje, hogy az ablakok felső sarkába készítek egy Birtok TV-logót, beállítok mindenhová egy-egy webkamerát, és kidolgozok hozzájuk pay per view díjszabást, havi csomagokat, meg szezonális extra ajánlatokat is, esetleg nyereményjátékokkal (találd meg a búzaszínű kutyát a búzatáblában). Kiadunk mellé Birtok Bar hanganyagokat is, különböző relaxációs szintekkel (a szélcsengős békakuruttytól kezdve a flex-láncfűrész alapokra kevert kútkerék-nyikorgásig, downtempóban), és évente (vagy ha felfut az üzlet, akkor évszakonként) jöhet egy válogatás-DVD is, extrákkal, vágatlan anyagokkal, meg rendezői változatokkal. Természetesen nem akarok mindenből pénzt csinálni, azt a Disney-feelinget például megtartom magamnak, hogy a rozsdaszínű fürdőlepke rendszeresen körülöttem repked zuhanyozás közben.
A korhatár nélküli, alapdíjas sávba beleférnek a sima hétköznapi események: simogatja a kutya orrát a macska, pillangót vadászik a cica, szemrehányó döbbenettel ugrik odébb a meglocsolt mentabéka, bronzszínű tündérfényalagútban lepkék táncolnak a fák között, illetve a szotyibambi rettent arccal és Yoda-fülekkel áll a táblában, és igen kevés tehetséggel megpróbál mozdulatlan napraforgónak látszani. Hozzá letölthető csengőhangként ajándékba adjuk az R2D2-hangú madár csiripjét, egy év elteltével pedig korlátlan hozzáférést biztosítunk a paradicsomok növekedését kukkoló kamerához.
Kicsit drágább kategóriába kerülnének az exkluzívabb események: dupla szivárvány a kert végén, sunnyogó róka az ablak alatt, közösen egerésző kutya és macska, első csalánvacsora a kismalacoknál, túrásból kinéző vakond, fején céklalevéllel. Hozzá matricás album a vakondot kergető británról készült fotókkal.
Az erős idegzetűek számára jöhet a vadász-csatorna (főszerepben a félszemű oroszlántüsszentéssel), választható áldozatokkal (egér, vakond, patkány, lepke, csirke, veréb, másik macska, kutya), változó mennyiségű vérrel és horrorral. Tisztes felárért a macska is kaphat a nyakába egy webkamerát. Ehhez a csomaghoz grátisz bagzómacska-csengőhang járna, a perverz hűséges előfizetők számára pedig garantáljuk minden kullancstámadás fényképpel illusztrált dokumentációját.
És ha a virtuális birodalom már masszívan kiépült, akkor jöhet a valós klubtagság, nyári favágótáborokkal, gazolási kurzusokkal, meggymagozó versennyel. Mert valamiből most már normálisan meg kéne élni.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia ! Még új vagyok itt Nálad . Úgy kerültem ide , hogy beírtam a guglikeresőbe , hogy " szotyibambi " és ezt az oldalt hozta fel.Persze nem . Régi ( perverz) olvasód vagyok .Örömmel látom , hogy sűrűsödnek írásaid . Hajrá !

csakBea írta...

Na ne már! A túrásból kinéző vakond, fején céklalevéllel már tényleg csak Disney mesékben fordulhat elő! A matricás albumra vevő lennék :)))

Névtelen írta...

Jesszus ezt a sok zöldséget művészet lehetett összeszedni, de annyira valós és realisztikus, hogy hihetetlen és persze nagyon jó! Kétszer kellett elolvasnom, hogy felfogjam!:) (Férjem a napokban kapott felkérést az önkormányzattól, hogy Újfaluban az zöldháznak- tudod lent a Dunaparton- villanyt csináljon. (mert ott akarnak majd össznépi bulihelyet csinálni,) de lehetőleg kevés pénzért. Szerintem nem mi csináljuk a villanyt mert nálunk fontos, hogy szabály szerint legyen minden, úgy meg sokba kerül.Mert ugye a buli hely fontosabb mint az iskola fenntartása... már a fénymásolópapírt is a szülők hordják be ,eg a wcpapírt, holott ez önkormányzati dolog. Az új polgármester nem ér semmit. remélem mielőbb beadja a kulcsot. ennél én is többet csinálnék azthiszem. Andicsek

Piszke a Birtokról írta...

most akkor nagyon lelombozó leszek, ha elárulom, hogy itt tényleg ez megy? (kivéve a céklalevelet, mert igazából karalábé volt)

@Andicsek: az már akkoriban is feltűnt, hogy ez a bulihely valami urambátyám-szempontból elég fontos hely...

Juhmeli írta...

Hát ez jól esett. Lélekben társad vagyok. De tényleg!

Névtelen írta...

A Birtok TV fészbúkos kampányát szívesen menedzselem! :D Szólj, ha aktuális! :D

csakBea írta...

Na ugye, tudtaaam! A karalábé levél az már mindjárt más :)

Névtelen írta...

Küldött a posta a "mosolygós anyagból" egy keveset? Laci

Mézeskalács írta...

:)))) Imádom az írásaidat!:))

Lublin írta...

Segítek megalapítani a rajongói klubot :-) vállalom kitűzők készítését is! :-)

Névtelen írta...

A gyerektáborokat kifelejtetted...
Meg a házas és "meztelen" csigákat.
A tyúkkaját lopkodó vadgerlékről nem is beszélve...

ingyom bingyom írta...

Hát ha nem lennél hiányoznál....:)

Alexandra írta...

Ez most nagyon tetszett! :)))
Főleg a paradicsomok növekedését kukkoló kamera :D
A tábor nem rossz, nem rossz, ahogy Tom Sawyer is mondja: az ember nem festhet minden nap kerítést :)

Névtelen írta...

Akarom de rögtön azt az előfizetést! De kizárólag alámondásos adásokra vagyok hajlandó pénzt adni! :D
Szücsi

Piszke a Birtokról írta...

Köszönöm a hozzászólásokat, örülök, hogy nem egyedül vagyok hülye :)

Szilvai írta...

Szeretnék alapító anya lenni a rajongói klubban!

Pippa írta...

A cicadorombolás semmiképpen ne maradjon ki! (Terápiaként is felírhatod!)