2011. július 5., kedd

Ruby Tuesday

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Van eladó? Laci

Piszke a Birtokról írta...

Beszéld meg a británnal :)

Névtelen írta...

Nem fog menni! (Tudod fogyatékos vagyok: a magyart is töröm.) Laci
(Ki is szorultam a munkaerőpiacról!)

Nyözö írta...

Laci, használd a Google Webfordítót. Lehet, hoigy nem ribizlit kapsz, és nem enni, hanem mondjuk lovat és csutakolni, de hát így legalább benne lenne a várakozás izgalma... :)

Névtelen írta...

Nyözö! Mit kezdjek egy lóval? Vagy csutakolás után vissza kell adni!?

Nyözö írta...

Kérdés szereted-e a kicsi üzleteket... Egy kis low-biznisz és a lóból akár várkastélyt is csinálhatsz. ;-) VersenyistálLÓ-t viszonylag könnyebb. Végülis volt aki egy piros gémkapcsot házra cserélt.

De használhatod szántáshoz, vetéshez is, igénybevéve a lóerőt. Így nem lesz a földön tarLÓ, hacsak le nem vágod egy olLÓval a paripa sörényét. Vagy elviszed a vásárba és vásárLÓ lesz belőle. De padra ültetve és antikolva máris kész lehet a padLÓ. Páncélzatot flexelve, heggesztve a jószágra kellő súlya lesz, hogy vasaLÓként funkcionáljon...

A magyar nyelv számtalan lehetőséget kínáLÓ szókészletéből okosan váLOgatva kimagasLÓ életminőséged lehet innentől. Feltéve, ha a britan jól érti félre mert nagyot halLÓ. (Halló == 4 lábú vízi állat)

Hidd el mindenkinek jól jön egy LÓ! Piszkének pl. elkelhet egy BlogoLÓ amely napLÓt vezet! Vagy képzelj el egy kapáLÓt, vakoLÓt, stb. Nem is folytatom, márt még számtalan hasonLÓ dolog jut eszembe... ;-)

Névtelen írta...

Köszönöm Nyözö a szójátékot!
Piszke, jut eszembe, hogy mi van az aratással? Nem érik még a búza? Fotóriportot mindenképpen kérünk! Laci

Szilvai írta...

Nyöző!
Vagy mint a nagy klasszikus: fehér, A4-es papíromat hasonló Audira cserélem.

Nyözö írta...

Nem is tudom. Ha már audi akkor fekete nem? És szerintem jobban jársz ha a lapot kétszer megfelezed, mert úgy van esélyed 4db A6-ra... Ha van grafitod, tustintád, stb. vagy esetleg egy kis beruházással pl. fotókartont vágsz A6-ra akkor egész flottád lehet otthon... ;-)