2014. december 31., szerda

Most már hagyomány

Mert ezek a kívánságok bejönnek.

Különösebben babonásnak nem nevezném magunkat úgy általában sem, meg újévvel kapcsolatban sem, de van egy-két kattanásunk. Lencse például nincs itthon, és ember azt mondta, ezért ugyan nem fog 23 lépést tenni a kisboltig, tök jó neki a sárgaborsó is. Bezzeg mikor azt mondtam, nincs már piros bugyim (valami olasz hagyomány szerint szilveszter/újévkor a piros alsónemű szerencsét hoz), azonnal megkérdezte, menjünk-e bugyiboltba. Valahogy így lett tradíció ez az itteni szilveszteri poszt is.

Aki esetleg az előző évekből nem ismerné a menetet: mindig csak olyat kívánok másoknak, amit magamnak is (fordítva inkább hagyjuk, mert ha mondjuk a magamnak kívánt sok kisracka megjelenne a panelok kilencedik emeletén is, az nem annyira jófejség). Mivel a tapasztalatok szerint nagyon jó az itteni szilveszteri kívánások megvalósulási aránya, egyszerűen muszáj idén is folytatnom a szokást (aki pedig konkrétabban kívánna magának, annak irány lucia szintén tradicionális újévi varázsposztja).

Dörzsölhető dzsinnlámpások a padlásról

Legyen tehát 2015 mindenkinek vicces csodákkal, kiélvezett pillanatokkal (szám szerint úgy 21 millió körüli darabra gondoltam), izgalmas felfedezésekkel, sok röhögéssel, szenvedélyes életerővel, teli kamrával, végtelen szabadsággal, jó meglepetésekkel, boldogító döntésekkel, nagy utazásokkal és éltető kalandokkal zsúfolt, na és persze gyertek jövőre is!

12 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

ez így jó is lesz, köszi. A biztonság kedvéért a nap folyamán majd még hangosan is felolvasom, csak megvárom, még kevesebben lesznek. és persze ugyanezt kívánom nektek is!

Sheila G. írta...

Jol latom, hogy ott kozepen az kek??
szeretnem megvenni! Esetleg van hozza uveged is?
leccilecci.

sulemia írta...

Tényleg de jó kívánságok!

Piszke a Birtokról írta...

@Sheila G.: lemenekítettem a padlásról, normál fényben ez sajnos zöld :(

Sheila G. írta...

A zold is jo! Eddig csak barnaval talalkoztam, nekem is csak az van.

Piszke a Birtokról írta...

@ Sheila G.: oké, letakarítom őket és küldök fotót, mert a másik kettő meg fehér (csak az egyikben van kanóctartó, viszont üvegcilindert állítólag vasboltokban lehet még hozzá kapni)

Dominika írta...

Szuper kívánságok ezek, jobbat nem is tudnék visszaírni, úgyhogy legyen így, kedves Piszke!
Ja, de eszembe jutott valami, amit kihagytál: újra találkozásokkal megfűszerezett.
Boldog új évet neked, embernek, Főkutyának, Raklap Mangónak és az összes bozontos rackának!

Feszter írta...

Nekem ez így elég is lenne, köszönöm, és szerettel viszont kívánom, kiegészítve a rackákkal ;)

konyvesszilvi írta...

Kedves Piszke és EMber,

ezt lejjebb irtam a posztban, hogy én is megvalositotam az 'M' gyorsétterem-szentély előtti dec 25 kivánságaimat minden joval (tőletek tanultam köszike)

Visoznt kivánok mindent TEHÁT 2015 mindenkinek vicces csodákkal, kiélvezett pillanatokkal (szám szerint úgy 21 millió körüli darabra gondoltam), izgalmas felfedezésekkel, sok röhögéssel, szenvedélyes életerővel, teli kamrával, végtelen szabadsággal, jó meglepetésekkel, boldogító döntésekkel, nagy utazásokkal és éltető kalandokkal zsúfolt, na és persze jövök jövőre is!

Kiegésziteném: Kivánok egészséges Kecskéket, Rackákat, kedves szomszédokat, sok sok izgalmas találkozást, az épitkezés folytatását/befejezését
És annyit jót amennyit szeretnétek. És ami fontos boldogságot, De ezt nemcsak Piszke%EMber nek hanem a kommentelő közösségnek is :)

peace and love melee öleléssel Szilvi messziföldről :P

Gandalf írta...

Csá hee!
Piros bugyiban fülledt pillanatos, Emberes, rackás-kutyás-macskás, sikeres, egészséges, gazdagságos új esztendőt kívánok nektek!!

Unknown írta...

Na, nálunk 1-én beütött a kisracka, pedig nem is mostanra kívántuk. Szerintem te voltál.
Ember bele ne fulladjon a piros bugyiba!
Barátainknál tragédiák történtek így új évkor, remélem, nálatok minden rendben!!!

Egérke írta...

Kedves Piszke és Ember!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, és nektek is viszont kívánok sok boldog pillanatot az új évben!