2011. október 30., vasárnap

Eleve Halloween

Mióta betettük a környékre a lábunk, ez a kedvenc házam.

A jó ég se tudja, mióta az enyészeté. Egyébként is vadromantikus hangulatú, de Mindenszentek környékén, a színes levelekkel főleg. Ha szellem lennék, ki nem hagynám a kísértő-körutaimból.

Közben pedig a hajadonrémisztő tökeink önállóan dekorálódnak félelmetesre:

Valódi pókkal
Faragás nélkül

8 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

jaj, jaj, az a hááááz! Az ilyenektől mindig gyorsabban ver kicsit a szívem, mondjuk nem az ijedségtől. Ez még talán szebb is, mint az én kinézett házacskám. Jaaahhhahahajj...

Piszke a Birtokról írta...

@NHné: az idő nagy részében, míg a fotózással szórakoztattam magam, a 'te' kék kapud járt egyre a fejemben...

Juhmeli írta...

Gyönyörű ház. Kedvem támadt bejárni. Felfedezni. A fotók felérnek egy időutazással, vagy dimenzió ugrással vagy valami ilyesmi. Te jobb vagy a fogalmazásban.:) Nagyon jól esik most nézegetni és elmerülni bennük.

Holdgyöngy írta...

Szívemből fotóztál. Nekem Káváson van ilyen pincém, s találtam fotókat keresve a Sághegyen is.

Eva írta...

valaki nagyon szerethette ezt a házat.. gyönyörű! micsoda részletek, formák, színek! így napfényesen nem is félelmetes, kérünk éjszakai képeket :)

Nils Holgersonné írta...

Piszke,igen,sok a hasonlóság :) talán ha végre az enyém lesz,lopok ebből a házból pár ötletetva felújításhoz. Azért örülnék,ha vki olyan megvenné ezt a fenti szellemjártát,aki értékeli.

Andicsek írta...

Nagyon találó a "vadromantikus" jelző. valaha fénykorában, újkorában gyönyörű lehetett a ház. és most,hogy hamvaiból feltámasztottátok az építményt, másodvirágzásában még sokkal sokkal sokkal szebb és jobb és csodálatosabb!!!!:))

Névtelen írta...

Szinte hallottam a zsanérok nyikorgását :))