2018. március 26., hétfő

Meglepő fináléval

Elérkezett a barilottó eredményhirdetése.

Február 6-tól kezdve, egész jó eloszlásban kezdtek potyogni a kicsik. A sorrendben harmadik bari születése napját egyik lottózó sem találta el (február 14. volt a dátum). Ikerpár csak egy lett, és fun fact, hogy az a két anya, aki tavaly is egy napon szült, idén is megismételte a mutatványt.

Az utolsó fekete anya ellési idejét - némi véletlen voyeurködés és egy kis matek segítségével - nagyjából egy hétre pontosan be tudtuk lőni, és gondolom ő is olvasta a szakirodalmat, szóval hozta a papírformát: ma reggelre meglett a kilencedik kicsi. Néhány percre megértettem, mit érezhetnek a fehér bőrű apukák, mikor a szülőszobában szembesülnek karamellszín gyermekükkel, csak inverzben.

Fekete anyától és fekete apától

(A dolog nem lehetetlen, de nem is túl gyakori. Rackáéknál nem a fekete a domináns, szóval az az egy biztos, hogy fehér+fehér=fehér, minden más kombinációból bármi lehet, de a Birtokon ilyen meglepetés még nem volt)

A nemek eloszlása pedig: a 9 kicsiből 7 fiú.
Szóval a résznyertesek:
Borsmenta az 1 ikerpárt és a fiútöbbséget is eltalálta, övé volt a legjobb tippsor, Dominika pedig az 1 ikerpárt szintén (sajnálom, hogy egyikteknek se tudtam szülinapi kisbarit prezentálni, de jövőre hamarabb megbeszélem velük), a nyereményeket majd leboltoljuk ;)

2 megjegyzés:

Dominika írta...

A résznyeremény is valami! :)(Pedig én nagyon drukkoltam a lányoknak, hogy többen legyenek.)

Borsmenta írta...

Szuper, örülök nagyon! Annak leginkább hogy ilyen sokan vannak és mindenki jól van. A feb. 14 meg a bónusz volt a bariktól Piszkének, pont Valentinkor :)