2018. március 6., kedd

Részbarik

Tudom, nem erre számítottatok elsődlegesen, de ő a legfrissebb.


Filcbari

Születésének körülményeiről azt kell tudni, hogy a mosógépben tisztított és ettől nyilván összelabdázódott gyapjat egy profi kézműves ismerősömnek adtam, és ebben a formában tért vissza hozzám egy része.

A kisbarikról az elvetemült időjárás miatt sajnos jóval kevesebb kép készül, mint szeretném, mindenesetre az ovi már szépen alakul, viszont még nem mind születtek meg, szóval barilottóban egyelőre nem hirdetek eredményt, azt az egyet elárulom, hogy a harmadik születési dátumát senki nem találta el.

Untitled


Untitled


Untitled


csokorbari

7 megjegyzés:

konyvesszilvi írta...

a horgolodó piros fehér ruhácskák ugye plusz pontot érnek a boszorkány orákulum-poziciom eléréséhez? :D

Piszke a Birtokról írta...

Mondjuk fogalmam sincs, miért horgolnék én ilyeneket...

konyvesszilvi írta...

Piszke horgoló blogod is van, tudod, ott azért szoktál szineket használni. Vagy már a nagy hidegben elfelejtkeztél a másik blogodrol is. Miattad kezdtem horgolni piszke. A diana ujságot felvásároltam a helyi Auchanban.

Piszke a Birtokról írta...

Na de ruhákat?????

konyvesszilvi írta...

Bakker pulcsit már horgoltál. Egy nőcis piros fehér pink ( mittudomén milyen fonalak akciosak arrafelé) ruhácskát horgolj már magadnak vagy a bariknak :D nagyon trendi lenne. Aztán kiposztolod mi meg irigykedünk. Ugyis dög tested van ( ez a horgoloblogbol is látszott és itt is a birtok tévén tehát rajtad minden jól áll.

zsemolino írta...

azért lássuk be, nem volt teljesen hiábavaló a mosógépes kísérlet, ez a bari legalább az örökkévalóságnak szól (egészen a molyokig)

emiGrants írta...

Szia Piszke! Hű de régen olvastalak utoljára. Imádom a cuki barifotókat. Drukkolok, hogy minden rackamama jól legyen és a picikéknek se legyen semmi bajuk. :)