2014. március 28., péntek

Érdeklődési kör

Beszűkült.

Kérdezték tőlem a napokban, hogy úgy őszintén, a kisbarin kívül érdekel-e mostanában bármi. Az egyértelmű és határozott válasz az, hogy nem.
Legfeljebb egy másik kisbari.

Néhány órás

Foltos mama foltos fia

Ő kevésbé teve, mint a fekete bátyja

Féltestvérek ismerkednek (de a kicsi még nem ment a naggyal labdázni)

17 megjegyzés:

Hobbikertész írta...

234%+234%=468% cukkerság az utolsó fotó. :)

Dominika írta...

Hát ez nagyon!

Nils Holgersonné írta...

übercuki bölcsisek. én is beszűkülnék, sőt, még így is kicsit (meg az előző lelkendezős posztnál nevetgéltem, hogy és ez a nő kérdezi, hogy minek egy gyerek. Hát mert cuki) milyen vicces azért, hogy a suba miatt nem látszott semmi, és egyszer csak kibújnak, meglepiből

(és mit csináltatok a tavalyi lenyírt gyapjúval? mert én itten nagy projektben vagyok, elkunyeráltam néhány tszm-i racka kabátját, és erősen érdekel, mások hogy oldották meg a mosást-kártolást)

Unknown írta...

Már-már nyájszerű az állomány. Vagy a fekvemény.
Ma előadást tartottam az iskolai felsősöknek az ökológiai lábnyom mibenlétéről az udvaron, amikor is a képen láthatóhoz valami hasonló állat előjött a hodályból és gondosan megszerkesztett előadásomat lenullázta.
Ezt figyelembe véve híjjatok vendéget a birtokra, azaz számítsatok rá, hogy gyakorlatilag mindegy mit beszéltek, mondtok a vendégnek a bárányok mellett.
Ez néha jó is tud lenni.

Lizi írta...

Én kiscsirkelázban égek, mert a birkáink lehet hogy csak jóllaktak...

Piszke a Birtokról írta...

@NHné: az állatok nálam mindig nagyobb c faktorral bírtak, mint a gyerekek, állatokhoz például türelmem is van :) Gyapjú: most lesz megint kopasztás, tavalyi tisztítás jól megjósolható kudarc volt, de kaptam címet, hova küldjem mosni-kártolni, ha akarnám.
@Lizi: ezek a barik trükkösek, lehet, hogy neked is hirtelenszaporulatod lesz :)
@MD: igen, jól mûködik :)

Gandalf írta...

Felétek mindig ilyen szép idő van? Meg ilyen termékeny a birtok? Meg ilyen cukifaktorúak a barik? Meg...

Piszke a Birtokról írta...

@Gandalf: igen :) ráadásul ez a világ nemzetközi közepe, és mindig spontán vicces találkozók jönnek létre, és az idô sem úgy telik, mint máshol ;)

Unknown írta...

Aranyosak, szépek.

Bendzsó írta...

Kedves Piszke! Egy hete találtam rá a blogodra, de teljesen a megszállottja lettem. tettszik ahogy leírod az eseményeket és bennem van az izgalom, hogy hamarosan nekem is részem lehet az effajta izgalmakból, mivel épp egy tanyavásárlás közepén tartok a férjemmel.Nagyon inspiráló és tanulságos dolgokat lehet itten tanulni, olvasni kéremszépen!

Piszke a Birtokról írta...

@Bendzsó: üdv itt, remélem maradsz, és kívánom, hogy nektek is jó kaland legyen a tanyázás :)

Bendzsó írta...

köszönjük szépen, én már lélekben és fejben rég ott vagyok.Olyan ez a blog nekem, mint egy jó könyv.Rég olvastam ilyen jólesően és kíváncsisággal várva a folytatást...:)

ingyom bingyom írta...

Gratulálok az újabb szaporulathoz! Ez most egy cukri bárány!
Kérünk még belőlük egy csokorra valót!
Üdv.Mariann!

Unknown írta...

Bárány a báránynak farkasa.
Hogy ezt most miért írtam, fogalmam sincs. Olyat mint manapság a médiamunkások dolgai: akár még jelenthet is valamit.

Dominika írta...

Mi a friss helyzet a rackafarmon???

Piszke a Birtokról írta...

@Dominika: kétszemélyes az ovi még mindig (2 órával ezelôtti állapot szerint), próbálkozom videóvágással, de semmit nem ígérhetek. A két hét életkori különbség dacára kb. egyforma méret a két kiskos, szívesen fejelgetik egymást ésvagy oszlopokat

Dominika írta...

Hát, pedig nagyon örülnénk annak a videonak, megnézném, ahogy fejelgetik az oszlopokat... És még azt mondják, a városi stressz elől vidékre kell menekülni...
Oh, és kos mindkettő?