2015. november 19., csütörtök

Csak úgy

Mert ez a november időjárásilag és giccsfaktorban mindent visz.

Bírom az olyan hétköznapokat, amik arról szólnak például, hogy a szomszéd faluban a holland asszonnyal elvisszük megsétáltatni a lovakat, majd a teraszon pálinkával a kezünkben nézzük előttünk a szivárványt, mögöttünk a rózsaszín-lila-vörös felhőket (bónusz: egy macska/öl, két hókutya, pulykakotyogás, tehénbőgés, baribégetés).

Csakazértis giccsbe hajlunk


Meg az olyanokat, amikor az a napi program, hogy reggel beoltom a kisbarikat (egyesek szerint ez mutatja, hogy már igazi paraszt vagyok, pedig nem, amíg nem foggal herélek), aztán nekimegyünk az erdőnek, és közben nem kell kicsörlőzni egy dágványból se a kocsit, és a bambik is a KRESZ szerint közlekednek, és aztán napos melegben szedünk sok gombát meg rengeteg kökényt, aztán még hőlégfúvok egy keveset, míg ember kombinált bari- és kocsibeállót épít, és miután besötétedik, idilli egyetértésben css-t és html-t baszkurálunk. A csak a látvány kedvéért begyújtott kandalló mellett.
 Majd elolvasom magamnak sokszor ezt a posztot, miután hétvégén megjön a tél.

2 megjegyzés:

Messzenéző Minyon írta...

Na. Hát ez ismerős. A mi állatira nyugodt falunkban is sokszor történnek ilyen hétköznapok. Mint a mai is, amit újkori szokásomtól eltérően már el is meséltem.

konyvesszilvi írta...

hihetetlen események ugy érzem hogy kéne valami ujabb vidi a PISZKE-EMBER azaz PISZME tv-tekbe. :D
Itt semmi nem történik a kutya is elköltözött fel Jézuskához meg a csirkék is hát ez van. :) cupp oldalrol titekt :D