2015. november 15., vasárnap

Szórakoztató center

Nem tudom, volt-e róla valaha szó, de nincs tévénk. 

Mióta itt élünk, egyáltalán nincs, készülékünk pedig sosem volt, korábban egy TV-kártya segítségével, monitoron nem néztük azt a 69 csatornát. Engem a tévéműsorok idegesítenek, embernek meg nem hiányoznak, úgyhogy nem volt mit foglalkozni a kérdéssel.

Mert hát van nekem saját NatGeóm

De most úgy alakult, hogy akartak nekünk adni egy tökéletes, lapos, nagyképernyős TV-t.
Mivel azért zenét hallgatunk és filmeket nézünk, ember eltöprengett, hogy végül is egy chrome casttal nem lenne hülyeség a dolog (ez egy olyan cucc, amivel telefonról és laptopról is a TV-re lehet lőni a nézni/hallgatni valót). Alapos lélek lévén felmérte a készülék leendő környezetét is, és küldött egy linket egy megfelelőnek ítélt, szükséges fali konzolról is. Még mielőtt vályogba süllyeszthető, egérálló hangrendszert is keresett volna, gyorsan összeadtam, hogy 30 rugó túl sok költség egy olyan ajándék TV-ért, amit alapvetően sosem akartunk. Úgyhogy egyből ki is találtuk, hogy ezek helyett inkább kézi csörlőt meg hőlégfúvót kéne vennünk. Hát tehetünk róla, hogy minket ez jobban szórakoztat?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

NatGeo, meg álcakutya... A tenyésztők rosszul tudják: ez nem zsemleszín, mert egy zsemle mellett simán észrevettem volna a Főkutyát, hanem avarszín, mert ki kellett nagyítanom a képet, hogy lássam, mi az az izé ott középen.
Piszke, nekünk 17 éve nincs tévénk, hasonló okok miatt (viszont hőlégfúvónk van), és csodájára járnak az így felnőtt gyerekeinknek. Úgyhogy riszpekt, és igen, egy csörlő sokkal izgalmasabb!
Juli

U.i: Tök jó, most már biztos, hogy nem vagyok robot! ;-)

emiGrants írta...

Hát azt nem tudom, hogy a Főkutya színével vagy az én vaksi szememmel van-e összefüggésben a dolog, de nekem is ki kellet nagyítanom a képet, hogy biztos legyek a tratlmában. Nagyszerő főkutya camouflage képesítése, nem vadászni ment?

Piszke a Birtokról írta...

Fôkutya remek rejtôszíne az útlevelében RED kóddal szerepel :) az álcaszín segít, hogy a gombák ne vegyék észre és ne futhassanak el elôle

konyvesszilvi írta...

Azt hittem Piszke nationelhez azt kapjuk hogy minimum a macska-kutya játék szobába/verandába bepillantást nyerünk vagy valami hasonlo......amugy jo hogy visszatértél - h aa tévéhez nem is - de a billentyükhőz meleg ölelés KSZ

Dominika írta...

Ez már annyira giccses... :D