2016. szeptember 3., szombat

Képes kutyafutta

Úgy besértődtem a picasára, hogy átköltöztem a flickrre, és most amúgy tesztként, másrészt hiánypótlásként egy képes összefoglaló jön, egyelőre csak a telefonomból előásott fotókból.

Klasszik kora őszi reggel: a póz bármi lehet, egy a fontos, hogy zavarhasson bármiben, amit épp csinálok.

  A lényeg, hogy neki jó legyen

 Kis időugrás: kora tavasszal szoktak ilyen nagyon dekorfelhők errefelé járni.

  Hátsó kert

Ezek meg ellepték a tágabb vidéket (egy darab is elég sok légköbmétert foglal el, és több mint egy tucatnyian vannak).

  Túl barátságos vízibivaly

A Birtok első sünje, bár szerintem nem ez volt a terve. Ember csak összeszedte a barikarámnál a szemétnek látszó krumpliszsákot, ami gyanúsan súlyos volt. Miután szétvágtuk a rátekeredett hálót, még az almaebédet se várta meg.

  Sünsünsün

A kaotikus szervezések és időjárási anomáliák miatt néha kénytelenek voltunk gyerekmunkásokat is foglalkoztatni a bálázások idején, de csakis esztétikus és környezethez illő munkaruhában.

  Festőien romantikus gyerekmunkások

Többen hiányoltátok Főkutyát, köszöni, megvan.

  Főkutya körül elrejtettünk egy kevés gabonát

Amikor Centi cica bádogembermacska volt. Az S.O.S. műtét egy terasz műanyag asztalán zajlott másfél órán át, utána divatos ezüst fertőtlenítővel fújták le. A "there I fixed it" típusú (több kör után is céltalan) gallérhosszabbítást (feat. PET-palackból vágott szalagok, ezüst szigetelőszalag és tűzőgép) a doki később lefotózta, mert ilyet még ő sem látott (a képen még az eredeti műholdvevő látható).

  Miután milliméterekkel túlélte a lábai szétvágását

Idén is volt legkedvencebb kisbarim, ő Henrik.

  Tavaszi program: szelfizz báránnyal

Második számú kedvencem, a bonsaibari ráaludt az anyjára, miközben a mamát nyírtuk (főszerepben a mindent bíró Fiskars olló).

  Ráaludt

Errefelé időnként maguktól megnyílnak a földek, és akkor például a rendsodró is bele tud sodródni az ilyen vájatokba (és azért tart sokáig kihúzni, mert előbb abba kell hagyni a röhögést, illetve le kell beszélni embert arról, hogy praktikusan felismerve a helyzetet, szerelőaknának használja a kocsihoz a lukat).

  A vájatot nem a rendsodró csinálta

A hétköznapjainkba teljes legitimitással fértek bele olyan mondatok, hogy "felugrunk a karikás ostorért, csak előbb le kell slagoznom a háztetőt". A slagozásról nem készült kép, de a tetőluk meglett, már csak egy apró ponton ázik be néha a veranda.

  Kilencfarkú macska, paraszt edition

A négy fekete háziszörny időnként képes eltévedni a bozótosban a villanypásztoron túlra, de az illegális legelést is eléggé élvezik és közben nagyon mesebeliek.

  Kiszabadult jetik reggeli ellenfényben

A konyhabútor még mindig folyamatban, ahogy említettem, épp a színekkel bajlódom.

  Keveredve (Amúgy a blogger is bekaphattya az összes logikátlan változtatásával, de innen egyelőre nem tervezek költözni)

5 megjegyzés:

konyvesszilvi írta...

Drága Piszke,
a képeket köszönjük. A blogger felé intézett bujtatott pornográf hirdetés ( :D :D) tarifáját hát igazán odairhatnád hogy hány juhért lehetne vagy nem lehetne :D :D :D

A zöld kabátot honnan van nagyon tetszik a szine és még téli kabát vásárlása előtt állok.

puszi KSZ

emiGrants írta...

Sziasztok Piszke meg szilvi könyves! Kb. hetente egyszer írom a blogomat, akkor szoktam mások blogját is nézni, így csak most olvastam múltkori tanácsaitokat. Köszi, de végül magamtól is rájöttem, csak arról már nem írtam. Nagyon jókat lehet szórakozni a Birtokos eset régi posztjain. Időnként amikor kicsit le vagyok lombozódva, akkor beleolvasgatok itt-ott és rögtön jobban érzem magam. :)

Képek fantasztikusak, imádom a barikát meg a szegény cicát. Hogy van? Javul már? Üdv. mindenkinek!

Piszke a Birtokról írta...

@emiGrants: makka kb. onnantól, hogy felébredt az altatásból, úgy viselkedett, mintha vele aztán semmi dráma nem történt volna :) szerintem akkor kipipált egy életet és azóta is teljesen rendes bandita (és megnyugtató távolságot tart a hangos gépektôl)

konyvesszilvi írta...

Szuper @emiGrants már a Piszke birtokra költöztetett gondolatban jessz erre vártam :D

Sopeka írta...

Végre egy rendes méretre szabott kép- és szöveghosszúság, amiből megtudhatjuk a friss történéseket :)