2013. május 25., szombat

Nevet a névteleneknek

Bekeményítek, bocs.

Most lett teli az összes gumicsizmám és talicskám a komment-spammerekkel, elnézést azoktól, akik eddig kényelmesen névtelenül hozzá tudtak szólni, ez az opció mostantól a robotok miatt megszűnik. Adjatok magatoknak nevet, köszi.
Ha harc, hát legyen


UPDATE: A LÁTSZATDEMOKRÁCIA JEGYÉBEN TÖRTÉNELMI PILLANAT - SZAVAZÁS A BIRTOK ÉLETÉBEN ELŐSZÖR, OLDALT

23 megjegyzés:

Bóbita írta...

Újabb megerősítést nyert: Meg..., oda az igazság!
De legalább subázódunk! Már csak hullámos!? Még ez is!!

Piszke a Birtokról írta...

@Bóbita: a hullámosok nem papagájok, de nem is subák :) Gyerekkecskék

ember írta...

emberes teszt

Unknown írta...

Te most engem arra kényszerítettél, hogy egy magántársaság lapján regisztráljak, ott valamilyen formában adatokat hagyjak magamról, kapcsolatba kerüljek velük, gyakorlatilag növeljem a globalizáció energiaszintjét, s ha kicsinykét is, de növeljem az ő profitjukat. De ezt megteszem, ládd! A szórakozásért mindent.

Piszke a Birtokról írta...

@Marian Dénes: sejtettem, hogy tenálad lesz a legnagyobb ellenállás, és minden fenti érv értelmében épp ezért rendkívül megtisztelő lépés volt, köszönöm :) (és hogy örüljetek, magammal is jól kicsesztem, mindig át kell jelentkeznem, ha magamhoz akarok kommentelni.... de inkább ez, mint moderálni/hülyeségeket törölgetni napszámban)

Bóbita írta...

Gyerekecske, gyerekkecske - Jó, akkor felveszem a szemügémet ezentúl.

Dominika írta...

Én pont ezért állítottam be nálam a szóellenőrzést, az egyelőre elégnek tűnik.

Piszke a Birtokról írta...

@Dominika: igen, az is opció, ennek köszönhetően sokszor derült ki rólam is, hogy droid vagyok :D De megszavaztathatom...

Andicsek írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

a google által összekevert nevüek remélem hogy nem lesznek kiszeperálva azaz pl én akinek a google saját sorrendben rakta a nevét ugye Szilvike Dunán innen :d hogy megéreztem hogy be fogsz keményitei drága Piszke, Már várjuk hogy kikerüljenek az ostoros bőrzekés képek hogy Piszke minden téren bekeményitett. Uj érzem félhet Embered és félhetnek a Birkák és a kutya is lesz itt nemulass. ...:D:D:D:

Piszke a Birtokról írta...

@Andicsek: de Te úgyis az "én már mindegy" kategória vagy ;) Rendszeres hozzászólók közül eddigi névtelenként kb. 4-5-en érintettek még, de megnyugtató, hogy az eddigi szavazók harmada cyberháborúba keveredne a kedvemért :)

@IszD: ennyire keményre nem terveztem kigyúrni magam :D de ma már éreztem, hogy a morc nézésem kezd hatékony lenni a Főkos esetében (puszta féltékenykedésből igyekszik a Spice Girlst távol tartani tőlünk, ami nem szép dolog)

Messzenéző Minyon írta...

Tényleg, szóellenőrzés is? Semmi bajom nem lenne vele, ha a blogspoton nem lennének nagyon sokszor olvashatatlanok a szavak. Ilyen válasz pedig nincs jobboldalt, akkor mire szavazzak?

Messzenéző Minyon írta...

Bocs, mégincs szóellenőrzés, a bejelentkezés nálam nem gond, tehát akkor szavazok :)

Szerafina írta...

Jaj, szó-számellenőrzés is lesz? Nem mindig megyek át elsőre...

Unknown írta...

kiváncsi leszek milyen lesz az uj Piszke style gondolom a talicskát is átcseréled jo kis BNW talicskára és márkásodsz stb :d Piszkénk Piszkénk :d

Unknown írta...

Inkább a captcha

Piszke a Birtokról írta...

@Tarhonya Kártevő: khm, így rögvest megnevesedés után ez kissé összezavaró komment :)

csakBea írta...

Inkább a bejelentkezés, hahhha...:)

Unknown írta...

@Piszke: Hát kipróbáltam a kedvedért, és most szenvedélyesen gyűlölöm. Például azért is, mert nem lehet átírni a névformát.

Piszke a Birtokról írta...

@Tarhonya Kártevő: blame it on g+ - ha attól valahogy megszabadulsz, egyszerűbb az élet

Beastie írta...

spammer robotok - szerintem fontosabb a komment jóváhagyása, mint a captcha, mert így ugyan munkás, mégis jól szűrt a tartalom.

Piszke a Birtokról írta...

@Beastie: a moderálást azért nem szívesen választanám, mert szeretem, hogy a kommentelők nélkülem is jól elbrainstormingolnak - na most ha nem moderálom/engedem ki gyorsan a kommenteket, akkor ez a vidámságfaktor kimarad :(

csakBea írta...

Ebben igazad van, Piszke, az a legrosszabb, ha moderálnak. Oda nem is szívesen írok.